Είμαστε μία τάξη νηπιαγωγείου αποτελούμενη από 25 μαθητές.

 clip_image002

Υπεύθυνη νηπιαγωγός είναι η κ. Όλγα Παπακυριακίδου, απόφοιτη Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστημίου Κρήτης, ΜΑ Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης, Π.Τ.Δ.Ε. Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Στην προσπάθειά μας, είναι μαζί μας ο προϊστάμενος του νηπιαγωγείου κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, απόφοιτος Π.Τ.Ν. – Α.Π.Θ. (Φλώρινας), MSc in Information Technology (Business) - Heriot Watt University (Edinburgh), ο οποίος, ως καθηγητής πληροφορικής, μας βοήθησε στην οργάνωση των εργαστηρίων πληροφορικής, στο σχεδιασμό αυτού του ιστότοπου, καθώς και του φύλλου αξιολόγησης που συμπληρώθηκε από τα παιδιά.

Η μεγάλη αγάπη των μικρών μαθητών για τα παραμύθια, οδήγησε στο σχεδιασμό και την εφαρμογή του προγράμματος «Οι Ήρωες των Παραμυθιών: εφαρμογή ιστοεξερεύνησης στο νηπιαγωγείο». Το πρόγραμμα αυτό συμμετέχει στη δράση: «Θεσμός αριστείας και ανάδειξη καλών πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση».

Οι μαθητές αυτής της τάξης και οι δύο εκπαιδευτικοί του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οι Ήρωες των Παραμυθιών: εφαρμογή ιστοεξερεύνησης στο νηπιαγωγείο», σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπό μας και ευχόμαστε η προσπάθειά μας να κερδίσει την εκτίμησή σας και, πάνω απ’ όλα, να σας εμπνεύσει!